Hvordan at spare penge

Efter mit indlæg fik for et par uger siden om, hvordan vi betalt vores hus, jeg masser af spørgsmål om hvordan vi budgetteret og hvad vi gjorde for at stretttttch et dolla, så jeg kom op med denne lille liste over et par måder vi har fundet til at gemme. De fleste af dem er bare måde vi lever og vi aldrig selv tænke to gange over ’em. Tage en cue fra dine Twitter og Facebook konti — følge aktiviteter og mærker, der interesserer dig på Amazon. Ved at klikke på Følg knappen på sider, der viser elementer fra store mærker, kan du få hurtig opdateringer, når disse mærker tilbyder nye ting. Gå til dette websted for at administrere dine følger og denne ene at se Følg anbefalingerne.

Jeg arbejder stadig hårdt på at ingen køber bare fordi dens på salg! Min husbond motto, jeg ikke ligeglad med, om de giver det væk! Hvis vi ikke har brug for det, det kommer ikke hjem. ” Jeg hører altid denne ene i mit hoved, når de forsøger at gøre en beslutning om at bringe noget hjem eller ej.

Den amerikanske self-storage industri er så store, at hver enkelt amerikanske mageligt kunne stå under sin baldakin. Der er allerede et fremragende sted, du kan gemme”ting næsten gratis – eBay, Craigslist eller din lokale tilsvarende. Når du har brug for noget, købe det brugte. Når du er færdig, sælge det igen. Chancer er, du vil gendanne alle eller de fleste af købsprisen. Tænk på eBay som en enorm virtuel lager, med millioner af varer på hylderne. Forudsat det er ikke en entydig punkt eller sentimentale, du vil altid kunne finde det igen.

Om det oprykke kreditkort gæld til at overleve eller at få smidt ud, fordi du ikke havde råd til din husleje, flytter ud, før du er klar er en stor finansiel risiko. Hvis dine forældre er om bord, tage lidt tid at økonomisk Forbered dig på alle de nye udgifter, du vil have, når du flytter.

Jeg kender nogle af disse tips vil ikke gælde for alle, men de arbejder for min kone og jeg. Jeg er sikker på der er mange flere ting vi kan gøre for at spare penge, og der er et par steder hvor vi kan sætte nogle penge lækager, men generelt, jeg tror vi gør et godt stykke arbejde. Jeg håber disse tips kan hjælpe et par andre mennesker derude!

Jeg elsker at denne artikel gør et punkt at ikke tage sjovt ud af noget. Selvfølgelig vil jeg bruge mine AC. Selvfølgelig jeg skal bruge min bil, og shop, og spise (dreng jeg elsker at spise). Forslag og gode alternativer og kaste lys over tips du ikke måske har tænkt på… Det er en stor læse.

Det er altid en god idé at vide din bundlinje. Samle alle dine regnskaber – bankkonti, regninger, pant erklæring, kreditkort, betale stubs – og indtaste oplysninger i en finansiel softwareprogram. Omfatte den aktuelle saldo, rente, månedlig betaling og grænse. Også indtaste den aktuelle værdi af din bil, hus og store stykker af smykker eller kunst. Den finansielle software vil trække din gæld fra dine aktiver til at bestemme din nettoformue.

Du forlader nu Carr, Riggs & Ingram hjemmeside. Carr, Riggs & Ingram er ikke ansvarlig for indholdet af webstedet PrimeGlobal eller indholdet af andre uafhængige medlemsfirmaer af PrimeGlobal hjemmesider. Ligeledes, PrimeGlobal er ikke ansvarlig for indholdet på hjemmesider af uafhængige medlemsfirmaer, herunder Carr, Riggs & Ingram hjemmeside.

Hvis du har alvorlige problemer med udgifter, Vær ikke bange for at gemme hver enkelt modtagelse. Ved udgangen af måneden, opdele dine kvitteringer i kategorier, så tally hver op. Du kan blive chokeret over hvor mange penge du bruger på køb, der langtfra er væsentlige.

Tænk over hvem bør være ansvarlig for hvilken husholdningernes regninger — både fra et økonomisk synspunkt og fra faktisk administration af disse regninger og få dem betalt til tiden hver måned. Opret et regneark med alle de mulige udgifter, du forventer at have, såsom utilities, dagligvarer og pleje af kæledyr. Derefter divvy dem ud blandt hinanden, notere hvilke procenter du hver vil betale for forskellige kategorier, hvis du planlægger at dele belastningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.