Hvordan at spare penge på en vegansk, cøliaki, eller Paleo Diet — ifølge ernæringseksperter

Med den gennemsnitlige amerikanske saving mindre end $400 om året, forekommer det temmelig indlysende, at vi har problemer med at spare penge. Tilføj til, at den statistik, at den gennemsnitlige amerikanske husstand bærer over $100.000 i gæld (som omfatter sikrede og usikrede gæld samt hjem realkreditlån) det forekommer temmelig indlysende, at vi er også på stramme budgetter. Så, hvordan du sparer penge og bygge rigdom, når du gør lige netop ender mødes og forsøger at grave din vej ud af gæld på et stramt budget? Her er fem tips til at få dig i gang. Prøv at finde mindst én krone på jorden hver dag. Sætte penge du finde i en krukke og se hvor hurtigt det tilføjer! Kommer til forhandling med en rivaliserende pakke, og du kan ofte score en aftale. Martin sagde faktisk, du kan gemme op til $50 om måneden på denne måde, som ville sætte $200 tilbage i din pung i et par måneder.

Afbetale kreditkort i fuld hver måned. Miles og kontant-back er kun værdifulde, hvis du ikke falder i gæld og betale renter. Læs mere om gæld og kredit her. Hvis du overvejer et nyt hjem, Husk det bedste tidspunkt at købe er døde af vinteren, når andre købere stimle sammen inde. Du kan gemme 5 procent i højsæsonen prisen.

Der har derfor automatiseret finanser arbejde så godt du kan begynde at dominere din finanser ved at have dit system passivt gøre det rigtige for dig. I stedet for at tænke om at spare hver dag – sæt det og glemme det. Selvfølgelig kan du velkommen gemme over dette beløb, men skydning til et mål af tre måneder leveomkostninger er et godt sted at starte. Altid Husk også, at når du tager nogen penge ud af kontoen, du har brug at sætte beløbet tilbage.

Sælge eller bytte din gas-guzzler til en mere brændstofeffektive køretøjer. Hvis du bor i et område med gode offentlige transit, pendler på metroen eller bussen, eller overveje at blive en one-bil familie. I det virkelige liv, penge er i centrum for mange moralske argumenter, og som vi forsøger at være fair, det kan være sværere, når dine egne penge er på spil.

Her er 31 hurtig og beskidt privatøkonomi tips du kan bruge hver dag i December. Jeg har anden bemærkning om skype. Når vi er ude af landet, vi rejser med en lille bærbar computer og bruge skype til $0,02 et minut for at ringe hjem. Jeg tror, det er gratis i USA.

Gå ud at spise eller ud i byen”har en måde at helt ødelægge både din mad budget og din underholdning budgettet i ét slag. Og uanset hvad, det er altid billigere at bo med venner og komme med din egen underholdning. Dette indlæg blev sponsoreret af Dave Ramsey ELP program, men alle udtalelser er min egen, som altid!

Sørg for at følge på Mint og følg mig på Instagram, så du ikke går glip af en artikel. Vi spare op og betale kontant. Altid, altid. Vores filosofi er at hvis vi ikke har råd til at betale kontant, vi ikke har råd til det. Så meget som de mener vel, en masse råd er bare ligefrem forfærdeligt og takket være Google og SEO, er det ofte svært at adskille de gode råd fra dårlige.

En god tommelfingerregel er at låne fra dine pensionskonti, medmindre du absolut skal. Der kan være skattemæssige konsekvenser og sanktioner, når du låne fra dine pensionskonti, der kan gøre transaktionen dyrere end gavnlige. Låneforeninger er ikke for profit. På grund af dette er de i stand til at overføre overskud til deres medlemmer gennem bedre renter og endda udbytte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.