Tips til teenagere

Tillykke, da du er her, betyder det, du ønsker at lære mere om grundlæggende for at spare penge! For nogen af jer, der bor i Canada, tjek fordelene ved en registreret uddannelse opsparing Plan. Canadas regering vil matche din opsparing indeni en hhv. Kampen kaldes Canada uddannelse besparelser Grant (CESG). Alle får 20 procent match på $2.500 bidraget pr. barn pr. år, men hvis din indkomst er lavere, kan du få en 30 procent eller 40 procent match på den første $500 sparet hvert år.

Parfume… alle elsker en god parfume. Hvis du ikke har råd til en flaske af parfume (eller endda hvis du kan), bede om prøver. Når som helst jeg på Shopper’s Drug Mart, eller London narkotika, beder jeg om prøver af hvad de har til rådighed. De er stor for et par grunde. Én, du vil lugte stor. To, kan du prøve mange forskellige former. Tre, de er den perfekte størrelse til at bære i din pung.

Der er tidspunkter, når dine smagsløg higer efter noget mere dekadente end avocado toast, men hvis du er på udkig efter måder at spare penge på et stramt budget, madsted normalt ikke en mulighed. Så nå ud til dine sociale medier cirkel til at se, hvem der for en potluck.

Dagligt og overalt du går indebærer lommepenge. Selv hvis du bare kører til din vens hus til bare hænge, bruger du stadig gas. Du vil have nogle penge at spare tips, fordi dybt ned du ikke kan stoppe strømmen af udgifter og jeg helt forstår. Jeg er en reformeret spender mig og jeg vil gerne vise dig vejen til økonomisk frihed.

Tjek Internet pris inden Køb en udgiftspost på en detailbutik, check Internet pris. Butikker så som Best Buy og Macys har forskellige Internet priser så deres detailbutikker, men de vil matche deres Internet priser hvis du spørger, og du uden at betale forsendelsesomkostningerne.

Selvfølgelig, er det vigtigt at bemærke, at hver gang du åbner et nyt kreditkortkonto, risikerer du såre din kredit score lidt. Og det er noget du har brug for at veje før tilmelding for en REDcard, især hvis du planlægger at tage ud en pant eller andre lån og har brug for din kredit score for at være i tip-top form.

Dette tip kommer fra Chris Hoyt, og kan virkelig gælder for hver virksomhed. Skal du faktisk gøre at købe? Har du virkelig brug at erstatte noget? Tænke det igennem i stedet for bare at gå til noget større eller nyere. Brug hvad du har indtil du er sikker på, du har brug for noget andet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.