Mark Cuban siger du behøver du nødt til at investere for Get Rich

Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu. I de fleste tilfælde får du brug for et middel til at gøre dine investeringer. Aylett mener det bedste råd han nogensinde fik var “dit afkast af en investering bestemmes af den pris, du betaler, og ikke exit prisen”. Normalt, hører jeg dette fra folk, der har mistet penge i markedet, eller simpelthen ikke forstår det.

I en trang til at fordoble deres overskud, tilvejebringe venture kapitalister eller angel-investorer kapital til opstartsvirksomheder. I sidste har par år har det været så nemt, vi havde en fantastisk anledning i aktiemarkedet og endda friske investor tjent meget fra markedets andel.

Hvis du tjener gennemsnitligt 10% om året på dine investeringer, kan du fordoble dine penge rundt hvert syvende år. Investering er en fantastisk måde at opbygge utrolige rigdom. Før at gøre en investering i aktier i et selskab, som du mener er rigtige for dig, sammenligne prisen med jævnaldrende.

Nu har jeg ikke kreditkort gæld jeg er nu i stand til at sætte penge ind på min Roth IRA konto, investere nogle penge i aktier og gemme nogle for de regnfulde dage. Philstocks var min første online mægler, netop fordi det var den, jeg først fandt ud i nettet, der kræves kun 5000 oprindelige indskud faktisk begynde at handle.

Problemet er naturligvis, at trække dine penge på aktiemarkedet på forgodtbefindende basis efterlader dig sårbar over for en anden form for smerte-kvaler du føler når aktiekurserne stiger mens du slikke dine sår. Så, $3.25 latte på dit betalingskort bliver en $4 udgift med 75 cent ledes til en investeringskonto.

Når en ny undersøgelse af stillede mere end 1.000 amerikanere hvad de anser for den bedste måde at investere penge de har brug ikke for 10 eller flere år, de mest populære svar, valgt af 28 procent af de adspurgte, var at bruge det til at købe fast ejendom. Med en lille smule indsats, vil du kunne hæve din egen virksomheds bestande i kraft af at gøre sikker på ingen andre har et samlebånd.

Du er nødt til at blive investeret i markedet, i både gode og dårlige tider. Hvad de fleste af disse investorer undlader at har er en plan. Han går på at forklare at der er ingen reel kort måde at erhverve rigdom (forudsat uden held, eller starter med en trump beløb). Wagenaar, hvis virksomheden administrerer Nedgroups forskellige investeringsprodukter, værdsætter den rådgivning, hun engang fået “keep it simple og sørg for, at du forstår, hvad du køber”.

De fleste investorer ville ikke lide det, hvis de skulle vælge mellem disse to. Gambling, i modsætning til investering i aktier, er en nul – sum spil hvorved penge er taget fra taberen og givet til vinderen. Der er tre oplagte måder at investere i penny bestande. Jeg holdt kommer tilbage til at investere i langsigtede huslejer som den bedste afkast for penge og involverede tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.