Hvordan JD Roth startede GetRichSlowly og inspireret en privatøkonomi Blogging Revolution

Da jeg først begyndte at læse finance artikler online et sted mellem 2007 og 2009, en af de første autentiske stemmer, at jeg opdagede var J.D. Roth hjemmeside få Rich langsomt. ” Bloggen var skrevet dagbog-stil format, der virkelig giver dig indsigt i både de psykologiske og matematiske aspekter af gæld eliminering og udøvelse af investeringer. God privatøkonomi bøger er stedsegrønne, og at man er ikke. Hvis du ønsker et godt, men kan jeg foreslå Bachs læsbar og vigtige “The automatisk millionær,” hvor han lovpriser begrebet automatisering af opsparing og investeringer, en nøglen nemlig mest middelklasse folk til at bygge rigdom over et helt livsforløb.

Jeg læste med interesse om en kvinde, der undervises i klasser, hvor hun havde deltagerne spise en lille del af en række fødevarer meget langsomt at tage tid til at smage, hvad de spiste. Nogle fandt, at særlige snack fødevarer, de normalt ville æde store mængder af de faktisk ikke lide, da de tog sig tid til at smage dem.

Så hvordan bør du, som en intelligent investor, gå om at være en intelligent ejer? I sin proxy erklæring afslører et selskab detaljer om kompensation og ejerskab af ledere og direktører, sammen med transaktioner mellem insidere og virksomheden. Den intelligente ejer vil stemme imod enhver executive-lønstruktur, der bruger indstillingen tilskud til at gøre mere end 3% af selskabets aktier udestående over til ledere.

For mere information gå til /contest og hvis du er interesseret i at starte din egen online-forretning skal du sørge for at tilmelde dig til min gratis seks dages mini kursus hvor jeg vise dig, hvordan min kone og jeg formået at gøre mere end 100 k i overskud i vores første år i erhvervslivet. Gå til flere oplysninger og tak for at lytte til hvordan man optager et sms lån.

Igen og igen ser vi omfanget af transaktioner spike på hvad vil vise sig for at være et marked bunden, eller et marked top. Det er selvfølgelig forståeligt, at du vil føle bekymring, når du se prisen på din bestand faldet kraftigt. Du vil komme ud før aktiekursen kollapser og selskabet går konkurs. Om disse bekymringer er realistisk er ikke pointen. Din bekymring er at bevare, hvad der er tilbage. Mens det er muligvis en rimelig måde til at reagere, det også sandsynligvis ikke til at være en vellykket flytte for dig som investor.

Kontakt linse og implantat udstyrsproducenter, læger, medicinske klinikker, iværksættere: Dette er web site adresse skal du hvis du forventer at være leder i det hurtig voksende marked for denne banebrydende teknologi. Besøg, Google kontakt implantater”og kontaktpersoner” for mere info om teknologi og mulighed for her. Spørger: $20.000. Mindste bud: $10.000. Faktiske værdi: $40.000 +. Forsøg ikke at bygge en kontakt implantat business eller praksis uden det.

“Du er nødt til at forstå din egen psykologi. Du er nødt til at forstå, at mennesker virkelig ikke var designet til at investere. Vi har alle disse følelser, der er passende svar, hvis du er jagtet af en tiger, men de er frygtelig svar, hvis du har fået en 30-årig tidshorisont at tænke om investeringer, eller når du forsøger at styre investeringerne over 30 år. Alle disse ting, der gør os menneskelig gør os frygtelig investorer og du er nødt til at forstå, hvad de er, og hvordan man undgår dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.